DRINXIT_LOGO_2021

Uitzonderlijk gesloten op dinsdag 11 juni & woensdag 12 juni 2024. Dank voor uw begrip!

Verhuurservice feesten

Feestje

Ontvang Gratis Advies en Ontdek Onze Verhuurmogelijkheden

Geen idee hoeveel drank je nodig hebt voor je evenement of feest? Maak je geen zorgen. Het inschatten van de juiste hoeveelheid drank en benodigdheden kan een uitdaging zijn, maar wij staan paraat om je gratis professioneel advies te bieden. We nemen alle essentiële aspecten in overweging, zoals het aantal gasten, de duur van het evenement en de smaakvoorkeuren van je gasten. Zo garanderen we dat je precies bestelt wat je nodig hebt, inclusief het juiste bijbehorende materiaal, van glaswerk tot koelapparatuur, om ervoor te zorgen dat je evenement vlekkeloos verloopt. En maak je geen zorgen als er toch wat overschot is – we nemen het graag terug.

Breng Je Overschot Terug – Geen Gedoe

Na je privé feestje nog wat drank over? Dat is helemaal oké. Breng gerust de overgebleven drank (per volle bak) terug naar onze Drankencentrale. Ons doel is om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, en dat geldt ook voor het beheren van eventuele overschotten.

Verhuur Materiaal – Soepel en Efficiënt

Wil je materiaal huren voor je evenement? Bij ons is dat mogelijk, maar wel uitsluitend in combinatie met de afname van dranken. Wij begrijpen dat het essentieel is om zowel dranken als bijbehorend materiaal op één plek te regelen, en daarom bieden we deze gecombineerde service. Om in aanmerking te komen voor verhuur, is een minimumafnamebedrag van €150,00 vereist voor dranken, inclusief frisdranken en bieren. Let op: dit bedrag is exclusief de kosten voor leeggoed. Bij levering wordt altijd een transportkost in rekening gebracht.

Bij ons draait alles om jouw gemak en plezier. Ontdek de mogelijkheden en laat ons je evenement tot in de puntjes verzorgen.

Prijzen (inclusief BTW/ Exclusief Transport)

Veelgestelde vragen

Het organiseren van een feestje en het bestellen van drank bij Likovin gaat vaak gepaard met verschillende vragen. Hier zijn enkele veelgestelde vragen die nuttig kunnen zijn:

Bij Likovin begrijpen we dat het lastig kan zijn om de juiste hoeveelheid drank te bepalen. Het hangt af van het aantal genodigden, de duur van het feest en het type evenement. Geen zorgen, wij staan klaar om u te helpen bij het schatten van de hoeveelheid. Gebruik ons handige invulformulier op de website om eenvoudig een inschatting te maken.

Voor een geslaagd feest is het belangrijk om een mix van populaire dranken aan te bieden. Vraag gerust naar de favorieten van het moment en overweeg de voorkeuren van uw gasten. Denk aan een gevarieerde selectie van zowel alcoholische als niet-alcoholische opties.

Bij Likovin streven we naar flexibiliteit. Om uw bestelling te bevestigen, vragen wij een voorschot van 50%, dat u op verschillende manieren flexibel kunt voldoen: via overschrijving, cash of met bancontact.

Wij begrijpen dat timing cruciaal is voor uw feest. Plan de levering zorgvuldig, zodat u de drank op tijd hebt voor het feest. Bij Likovin zorgen we voor duidelijke afspraken over de leveringsdatum en -tijd, zodat u de drank op tijd in huis hebt.

De leveringstijd wordt in onderling overleg vastgesteld, afhankelijk van onze routes. Hoewel we streven naar nauwkeurigheid, kan er soms een kleine afwijking zijn waarover u tijdig wordt geïnformeerd.

Leveringen vinden plaats op donderdag, vrijdag of zaterdag, of een ander tijdstip naar keuze.

Wij staan altijd klaar voor onze klanten. Als er een tekort is, kunt u ons tijdens het weekend contacteren om een moment van afhaling af te spreken, maar dit kan alleen overdag. Zaterdag van 8u00 – 12u00 en van 13u00 – 18u00. Op zondag enkel na telefonisch contact op het nummer 09 384 10 48. Afhalen is dan mogelijk tussen 9u00 en 10u00.

Likovin houdt van transparantie. Vraag gerust naar eventuele bezorgkosten en controleer of deze al dan niet zijn inbegrepen in uw offerte.

Bij Likovin streven we naar flexibiliteit. Om uw bestelling te bevestigen, vragen wij een voorschot van 50%, dat u op verschillende manieren flexibel kunt voldoen: via overschrijving, cash of met bancontact.

 – Uiteraard! Bij Likovin hanteren we een klantvriendelijk retourbeleid voor ongeopende flessen. Voor privé feestjes kunnen volle bakken retour gegeven worden en alle wijn, schuimwijn … Mocht er iets onverwachts gebeuren, dan staan we klaar om dit op een soepele manier op te lossen.

– Voor evenement, scholen en verenigingen zijn er andere afspraken.

Na afloop van uw feest of evenement halen we de lege bakken op, of indien u zelf heeft afgehaald kunt u deze terugbrengen naar ons magazijn. Vervolgens stellen we de factuur op.

Likovin biedt een complete service. Informeer zeker naar onze mogelijkheden om ook glaswerk, ijs en andere benodigdheden te leveren. We hebben alles in huis om uw feest compleet te maken. Gratis levering van de benodigde glazen is mogelijk op basis van het ingeschatte aantal bij de aangekochte bakken.  Graag afgewassen terugbezorgen.

Extra glazen nodig? Geen probleem, we berekenen een huurprijs van €0,20 per glas. Graag afgewassen terugbezorgen.

Likovin maakt het u makkelijk. Vraag ons gerust naar het beleid rond het teruggeven van lege flessen, en wij verschaffen duidelijke informatie over de procedure.

Likovin staat garant voor kwaliteit. Mocht er onverhoopt iets beschadigd of ontbrekend zijn bij de levering, neem dan direct contact met ons op. We hebben een duidelijk protocol om eventuele issues snel en efficiënt op te lossen.

Ja, na elke bestelling ontvangt u een orderbevestiging per e-mail.

Reservatieformulier

Pagina 1 van 7

Klantgegevens

Gegevens Feest

Afhalingen zijn mogelijk vanaf*:
Donderdag 15:00-17:30
Vrijdag & zaterdag van 09:00-11:30 en 13:30-17:30

* Hetzij anders vermeld op uw order

Bekijk ons volledig assortiment in onze webshop

Bekijk ons volledig assortiment in onze webshop

Bekijk ons volledig assortiment in onze webshop

Geef hieronder de gewenste aantallen door

Partners voor het huren van ander materiaal

ABC Rent

Legen Heirweg 21
9890 Gavere
09/236.35.35
abcrent.be

Feestarchitect Anke

Kasteelstraat 4
9820 Melsen
0478/607.027
feestarchitect-anke.be
kenny_de_raeve@skynet.be