Main Content

CHOCOLATE IN A BOTTLE 6.5° 75cl

 

Chocolate in a Bottle is a sparkling white gourmet wine from the South of France, made from Chardonnay grapes and natural extracts of cacao and hazelnuts. In the mouth the delicate aroma of the hazelnuts is enhanced by the touch of chocolate, due to the cacao. Serve this drink very cool, it is great to accompany desserts with chocolate or fruit.

 


Wie houdt er nou niet van chocolade en wijn?
Er zijn zoveel wijnliefhebbers die genieten van een mooi stuk chocolade en chocolade liefhebbers die ook genieten van een goed glas wijn.
Chocolate in a Bottle is een unieke combinatie van deze 2 werelden: De smaak van Chocolade en Franse mousserende wijn. Met de luxe en geheel eigen uitstraling van Chocolate in a Bottle heeft u iets bijzonders in handen. Chocolate in a Bottle is ontstaan door het samenvoegen van het beroemdste product van Frankrijk, mousserende wijn, en het beroemdste product van België, chocolade.
Chocolate in a Bottle is exclusief, gastronomisch en uniek. Het is de perfecte blend van een mousserende witte wijn die gemaakt wordt van Chardonnay druiven en de natuurlijke smaak van chocolade en hazelnoten.

Proefnotitie:

Bij het openen van de fles komen de aroma's van hazelnoot en cacao je al tegemoet, die versterken en mooi vol overkomen bij het inschenken. Chocolate in a Bottle heeft een zachte mousse en in de smaak komen de delicate aroma's van hazelnoten versterkt met een vleugje cacao mooi naar voren. Daarbij mengt de klassieke Chardonnay tot een bijzonder geheel.

Drinken bij:

Serveer Chocolate in a Bottle goed gekoeld. Daarbij past het uitstekend bij desserts met chocolade of vers fruit.
(zowel geel als rood fruit)

back